دکتر محمد جواد ظریف با بیان اینکه یکی از مزیتهای پارکهای علم و فناوری، توسعه علم و صنعت در کشور است، تصریح کرد: علاوه بر این، پارکها میتوانند نیروی کارآمد کشور را رشد داده و موجب کاهش مهاجرت نخبگان شوند.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه شرایط کنونی اقتصادی کشور، مزیت حوزههای دانشبنیان را بسیار بالا برده است، افزود: امکان افزایش صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان در شرایط فعلی، امکانی ویژه محسوب میشود. در سفرهای خارجی پیش از دوران کرونا که با حضور هیاتهای اقتصادی انجام میشد، بیشترین توفیق در انعقاد قرارداد فروش محصولات، با شرکتهای دانشبنیان بود که این ویژگی مهم و قابل توجه این شرکتهاست.
وی با بیان اینکه با لغو تحریمها و فشارهای اقتصادی، ایران میتواند قطب علم و فناوری در منطقه باشد، ادامه داد: سیاست ما در وزارت امور خارجه، خدمت به اقتصاد کشور است تا سیاست خارجی هم باری بر دوش اقتصاد کشور اضافه نکند و در این راستا ورود به حوزه اقتصادی یک ضرورت محسوب میشود.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از فعالیتهای بینالمللی این شهرک اظهار کرد: عضویت در هیات مدیره انجمن جهانی پارکهای علمی و مناطق نوآوری، عضویت در هیات مدیره انجمن پارکهای آسیا و عضویت در هیات مدیره انجمن جهانی شهرهای فناوری از جمله ارتباطات مناسب این شهرک در بخش بینالملل است.
دکتر جعفر قیصری افزود: در مدت بیش از 25 سال فعالیت توانستهایم با مراکز جهانی مهمی از جمله بانک توسعه اسلامی، یونسکو، مرکز مبادلات علمی فناوری چین، پارک فناوری چونگنام کره جنوبی، پارک فناوری آتلانپل فرانسه و انجمن پارکهای فناوری اسپانیا تفاهمنامه همکاری امضا کنیم.
وی اخذ جایزه 100هزار دلاری بانک توسعه اسلامی در حوزه علوم و فناوری سال 2010، کسب 12 دوره جایزه انجمن آسیایی پارکهای علمی توسط شرکتهای فناور از سالهای 2006 تا 2019 و اولین عضو ایرانی انجمن جهانی پارکهای علمی و مناطق نوآوری و سه دوره ریاست بخش آسیای غربی را از جمله دستاوردهای مهم این شهرک در حوزه بین المللی دانست.
قیصری به برگزاری سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارکهای علم و فناوری و مناطق نواوری در سال 97 اشاره و ادامه داد: حضور بیش از 550 نفر از 50 کشور جهان در اصفهان توانست یک فرصت دیپلماسی فرهنگی مناسبی برای کشور باشد.
در این دیدار دکتر غلامحسین رحیمی، معاون پژوهش و فناوری و دکتر مهدی کشمیری مدیرکل فناوری وزارت علوم، دکتر رسول مهاجر معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه و روسای چند پارک علم و فناوری کشور حضور داشتند و به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
تعداد بازدید : ۲۹۰۸ تاریخ: 1399/11/29
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…